Menu
https://baby2b.nl/welke-voeding-geef-jij-straks-aan-je-baby/n146c30
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 
Welke voeding geef jij straks aan je baby?
14 aug 2018
Verloskundige Praktijk Judith D. Govers
Welke voeding geef jij straks aan je baby?
   

Welke voeding geef jij straks aan je baby? Is er een verschil tussen baby’s die kunstvoeding krijgen of die natuurlijke voeding krijgen en hoe weet je of je kindje (ongeacht welke voeding je geeft) of het genoeg heeft gehad? Hoe herken je dat je kindje wil drinken? Kun je teveel voeden? Bestaat een baby die in een regelmatig voedingsschema past of is dit een mythe? Slaapt een baby die natuurlijke voeding krijgt echt later door? Op al deze vragen vind je een antwoord via onderstaande link van het Voedingscentrum:

https://www.voedingscentrum.nl/nl/mijn-kind-en-ik/borstvoeding-en-flesvoeding/hoeveel-drinken-heeft-mijn-baby-nodig-.aspx

Om jullie nog even te helpen onthouden: Ellen Kamman is onze lactatiekundige. Zij kan je helpen met alle vragen omtrent borstvoeding. Zij houdt om de week een inloopspreekuur bij ons op de praktijk in Huizen. Handig voor na de bevalling als je vragen hebt, maar ook als je een plan van aanpak wilt naar aanleiding van een vorige ervaring! De data staan op onze website en op Facebook. Daarnaast verzorgt Ellen maandelijks een borstvoedingscursus voor iedereen die hiervoor kiest of nog twijfelt. Aanmoediging: neem je partner mee: een baby krijgen doe je samen!

Blog by Judith

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag