Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Esther Oosting
2492015
Door complicaties tijdens mijn zwangerschap waren de controles die ik bij jullie heb gehad erg emotioneel; het was erg fijn om mijn verhaal (en tranen) bij jullie kwijt te kunnen en jullie meeleven was een grote steun. Toen ik na een tijdje voor mijn controles naar het AMC moest heb ik jullie warmte en persoonlijke benadering enorm gemist!! Gelukkig heb ik jullie na de geboorte van Milou weer een aantal keren mogen meemaken (zodat ik jullie uiteindelijk ook allemaal heb leren kennen).
Jullie hebben een zware tijd een stukje verlicht. Heel erg bedankt voor alles!!
Alexander en Mariƫlle
2682015
Lieve Dames,
Onze dochter is al weer bijna drie maanden oud, en we wilde nog graag in het gastenboek schrijven hoe blij me met jullie zorg waren. Leonie je heb ons super geholpen tijdens de bevalling, al was je er tijdens de geboorte er van Isabelle niet bij omdat we uiteindelijk in het ziekenhuis zijn bevallen. Wij willen jullie heel erg bedanken voor alle lieve en goede zorg die jullie ons gegeven heeft. Mocht er in de toekomst nog een kleine spruit komen, komen we zeker weer bij jullie terug. Groeten Alexander, Isabelle en Mariƫlle
Esther
2182015
Dag dames,

Via deze weg nogmaals dank voor de goede en fijne begeleiding tijdens de zwangerschap en Leonie in het bijzonder dank voor al je goede zorgen tijdens de nachtelijke bevalling ;-) Cas doet het super, wie weet tot ziens!
Lieve groetjes van de familie Veerman
Miranda en Esther
1182015
Beste Lieke, Judith en Leonie,

Bedankt voor de prettige begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Het was altijd leuk en fijn om bij jullie langs te komen.

Wie weet zien jullie ons terug...

Milan doet het fantastisch, het is een heel tevreden mannetje dus dat is
echt genieten.

Vriendelijke groet,

Miranda en Esther
Irene
1472015
Lieve dames,

Wij willen jullie bedanken voor de goede zorgen en begeleiding tijdens mijn zwangerschap, de bevalling en de nazorg. Lieke in het bijzonder voor een goeie en mooie bevalling, Jullie zijn een Top Team.

Bedankt voor alles!

Groetjes Irene en Gideon van de Pol
Marloes
2362015
Lieve dames,

Heel erg bedankt voor de begeleiding en de goede zorgen tijdens mijn zwangerschap!
Lieke, ik ben vaak bij jou op controle geweest. En wat was dat altijd fijn.
Judith, dankzij jou is mijn bevalling thuis super goed gegaan! Wat was ik blij dat jij er was en wat heb je me er goed doorheen geholpen!
Bedankt voor alles!

Groetjes Marloes Molenaar- van der Ploeg
Eveline
262015
Wil jullie bedanken voor alle goede zorgen de afgelopen 9 maanden dat ik bij jullie in de praktijk ben geweest. Leonie, jij vooral bedankt ben bij jou de meeste keren geweest op controle. Helaas was je niet bij mijn bevalling aanwezig om te helpen maar heb het wel als heel prettig ervaren hoe je hebt meegeleefd met mijn zwangerschap en de zorg daarna. Bedankt daarvoor en succes verder in de praktijk.

Liefs van Eveline Berkholst
Jeffrey, Sheila en Aiden
2752015
Lieve dames,
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede begeleiding en grote betrokkenheid de afgelopen negen maanden. Mede dankzij jullie was deze tijd nog mooier. Ik wil Lieke in het bijzonder bedanken voor de fijne thuisbevalling en haar adviezen daarna. Wie weet tot ziens!
Liefs familie Wilbrink
Lina
1652015
Ontzettend fijne begeleiding gehad, van alle dames maar door Judith en Leonie in het bijzonder.

Liefs Lina,Laila
Coen&Diana Rebel
652015
Na de geboorte van ons eerste kind (ziekenhuis geboren) waren we al erg tevreden over deze praktijk. Het contact was altijd leuk en gewoon 'normaal' en ze zijn altijd erg betrokken. Bij de tweede zwangerschap uiteraard weer bij deze praktijk. Dit keer een thuisbevalling waarbij Lieke ons super geholpen heeft en de bevalling zeer voorspoedig verlopen is. Na de bevalling nog regelmatig contact gehad en geen vraag was teveel. Bedankt voor alles! Gr. Coen, Diana, Feline en Liva Rebel
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag