Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Carola en Arie
30122015
Hoi Judith, Leonie, Lieke en Michelle,
Heel
Erg bedankt voor jullie goede begeleiding. Beide zwangerschappen hebben jullie ons super begeleid! Judith heel erg bedankt voor het helpen om onze eerste dochter op de wereld te zetten en Leonie heel erg bedankt voor je hulp bij het op de wereld zetten van onze tweede dochter!
Liefs Arie, Carola, Iza en Noor
Anne-karine Zeeman
8112015
Lieve dames!
Voor de tweede keer mocht ik de afgelopen maanden gebruik maken van jullie goede zorgen. En ik mag weer terugkijken op een prachtige thuisbevalling onder de deskundige, prettige en rustige begeleiding van Judith! Een cadeautje voor beide partijen ;-)
Het was fijn weer te kunnen vertrouwen op een goed en leuk team!
Veel dank aan jullie alledrie!
;ieve groet,
Anne-karine, Henri, Philip, Roderick en Tobias!
Esmée
26102015
Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap.
Wij kijken met een heel fijn gevoel terug op deze bijzondere periode!

En Leonie, ontzettend bedankt voor alle hulp en steun bij de geboorte van onze dochter!

Lieve dames, bedankt voor de goede zorgen!

Liefs,
Esmée
Anouk & Maarten
17102015
Lieve Judith, Lieke en Leonie,

Hartelijk dank voor al jullie goede zorgen tijdens onze zwangerschap en bevalling. De bezoekjes aan jullie waren altijd erg fijn en gezellig en jullie begeleiding was zeer goed en kundig. Bij twijfel verwijzen jullie voor alle zekerheid door en dat gaf ons een gerust gevoel. Wanneer er nog een tweede aapje komt zullen we dan ook zeker weer bij jullie aankloppen.

Veel liefs,
Anouk, Maarten en Tygo
roxcane tomasila
16102015
Lieve dames,
Bedankt voor alle lieve zorgen in mijn zwangerschap en helemaal omdat ik in de stres zat dat mijn zoon net zoals mijn eerste zoon prematuur zou worden geboren. Gelukkig nu met 37.6 bevallen. Bedankt voor alles.
Yvonne Mencke
14102015
Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en zeer persoonlijke en betrokken behandeling! Ook de bezoekjes van Lieke en Judith na de bevalling waren erg prettig! Dat ons een kindje al snel een zwaargewicht bleek te zijn werd heel goed gemonitord. Heel erg blij waren wij dan ook met de zeer ervaren Lieke. Dankzij Lieke en haar speciale techniek kon onze zoon van 4615kg zonder problemen geboren worden... Hadden we Lieke maar gekend bij de geboorte van onze eerste!!
Laura Nijland
12102015
We zijn altijd goed ontvangen tijdens alle consulten en er is voldoende tijd geweest voor alle vragen die wij wilden stellen. De praktijk is goed bereikbaar, ook tijdens de vakanties.
Ik kijk goed terug op de bevalling, met dank aan de begeleiding van Leonie en onze kraamverzorgster Manon. Kortom: zeer goede zorg tijdens de zwangerschap en bevalling!

Astrid Van Os - Versteeg
7102015
Beste Dames,
Bedankt voor jullie goede zorgen voor en tijdens de bevalling!
Toppers!!!

Groetjes,
Astrid
Nienke
3092015
Lieve Leonie, Judith en Lieke
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap en ook tijdens mijn bevalling. Er is op de juiste momenten de juiste beslissing genomen. We zijn erg blij met de manier waarop we zijn bijgestaan. Liefs Nienke, Richard en Matthijs
Helena
3092015
Lieve Judith, Lieke en Leonie,
Heel erg bedankt voor de goede zorgen, heb genoten van jullie rust en vertrouwen. En ben ook toen het er echt op aan kwam erg goed en snel door jullie team bijgestaan, dit heeft heel erg veel voor me betekend.
Liefs,
Helena
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag