Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Danique
1952016
Met 30 weken zwangerschap verhuisde mijn man en ik van Amsterdam naar Blaricum.
Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze praktijk. Iedereen is erg vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.
Wat ik vooral het mooie vind is dat ze met je mee gaan in jouw fase van je zwangerschap maar dus ook in je bevallingsfase en je kraamtijd. Ze geven je de informatie die je op dat moment nodig hebt waardoor je niet overspoeld word.
Ik heb mij ten alle tijde welkom, begrepen en geholpen gevoeld. En dat vind ik belangrijk! :)
Jennifer
1752016
Vanaf de eerste afspraak/ontmoeting voelde ik me thuis bij de praktijk van Judith Govers. Een fijne omgeving met (alle 4) zeer kundige, aardige en leuke verloskundigen. Bij elke afspraak werd en ruim te tijd genomen en werd je professioneel te woord gestaan (naast het feit dat er ook veel gelachen werd). Mijn bevalling ging (net als bij de eerste) heel vlot. En wat was ik blij dat Leonie me er rustig en goed doorheen coachte. De rust en kordaatheid zijn zo prettig als je als vrouw ligt te bevallen. Mijn ervaring is meer dan positief; heb aan mijn hele zwangerschap een hele goede herinnering overgehouden hierdoor. Ook een extra pluim voor Bonny die altijd lief, zorgzaam en snel ons hielp en te woord stond. Mijn dank is groot aan jullie allemaal en keep up the good work ! Liefs, Jennifer
Chantal
1252016
Ik kwam bij jullie halverwege vanwege een verhuizing. Ik was erg blij dat ik de overige tijd van jullie zorg heb mogen genieten. Stuk voor stuk aardig en geïnteresseerd. Verder was ik super blij dat Lieke mij zo goed heeft bijgestaan tijdens de bevalling. Ze gaf net wat ik nodig had om mijn tweede bevalling prettiger te laten verlopen dan mijn eerste en dat is mij zeer veel waard geweest! Hartelijk dank voor jullie hulp!!
Monique
1442016
Lieve meiden,
Nogmaals bedankt allen voor de super begeleiding voor, tijdens en na de bevalling! Het was superfijn om Lieke bij ons te hebben bij de geboorte van Beau, je bent echt een topper!! Dikke knuffel van ons allen!!
Franck, Monique, Valentijn, Fabian, Amber en Beau
Simone
742016
Wow! Wat ging het ineens snel, ik wist niet wat me overkwam! Erg blij met Leonie aan mijn zij! Lekker 'down to earth' en helder. Bedankt!
Hayat el Boulhtoufi
1622016
Top team! Uitstekende begeleiding van zowel zwangerschap, bevalling en nazorg. Bedankt voor alle goede zorgen!

groetjes,
Hayat
Anita Miguel
2712016
Lieve dames,

Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap, de vlotte thuisbevalling en de goede nazorg in de kraamweek!
Liefs Aries, Anita, Chris en Vince
Femke Elders
1312016
Lieve dames,
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Jullie zijn geweldig!
En Leonie; bedankt voor de prettige thuis bevalling.
Liefs Femke Elders
Carola en Arie
30122015
Hoi Judith, Leonie, Lieke en Michelle,
Heel
Erg bedankt voor jullie goede begeleiding. Beide zwangerschappen hebben jullie ons super begeleid! Judith heel erg bedankt voor het helpen om onze eerste dochter op de wereld te zetten en Leonie heel erg bedankt voor je hulp bij het op de wereld zetten van onze tweede dochter!
Liefs Arie, Carola, Iza en Noor
Anne-karine Zeeman
8112015
Lieve dames!
Voor de tweede keer mocht ik de afgelopen maanden gebruik maken van jullie goede zorgen. En ik mag weer terugkijken op een prachtige thuisbevalling onder de deskundige, prettige en rustige begeleiding van Judith! Een cadeautje voor beide partijen ;-)
Het was fijn weer te kunnen vertrouwen op een goed en leuk team!
Veel dank aan jullie alledrie!
;ieve groet,
Anne-karine, Henri, Philip, Roderick en Tobias!
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag