Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Debby
162016
Wat een goede zorgen, en wat voel je je bij jullie allemaal vertrouwd! Op verschillende locaties een spreekuur, dus heel praktisch. Tijdens mijn bevalling goed bereikbaar en snel te hulp geschoten, maar vooral ook daarna super behulpzaam en geïnteresseerd. Jullie kwamen langs in het ziekenhuis, bij ons thuis, heel prettig! Zo kon ik extra genieten van mijn zwangerschap, kraamtijd én daarna! Bedankt voor alles dames!:-)
Vienna
2352016
Helaas mochten jullie niet bij mijn bevalling zijn ivm placenta praevia heeft de gynaecoloog mijn zwangerschap na 28 weken overgenomen!
Super lieve en zorgzame vrouwen niks is te veel en staan altijd voor je klaar, in voor een dolletje wat wij erg belangrijk ook vonden!! Na controle gedaan door Michelle erg gezellig en vertrouwd mocht er nog iets zijn kan je ze gewoon nog steeds er mee lastig vallen!! ;-)
Bedankt voor de goeie zorg dames!!
Danique
1952016
Met 30 weken zwangerschap verhuisde mijn man en ik van Amsterdam naar Blaricum.
Ik ben heel blij dat ik gekozen heb voor deze praktijk. Iedereen is erg vriendelijk en ze nemen alle tijd voor je.
Wat ik vooral het mooie vind is dat ze met je mee gaan in jouw fase van je zwangerschap maar dus ook in je bevallingsfase en je kraamtijd. Ze geven je de informatie die je op dat moment nodig hebt waardoor je niet overspoeld word.
Ik heb mij ten alle tijde welkom, begrepen en geholpen gevoeld. En dat vind ik belangrijk! :)
Jennifer
1752016
Vanaf de eerste afspraak/ontmoeting voelde ik me thuis bij de praktijk van Judith Govers. Een fijne omgeving met (alle 4) zeer kundige, aardige en leuke verloskundigen. Bij elke afspraak werd en ruim te tijd genomen en werd je professioneel te woord gestaan (naast het feit dat er ook veel gelachen werd). Mijn bevalling ging (net als bij de eerste) heel vlot. En wat was ik blij dat Leonie me er rustig en goed doorheen coachte. De rust en kordaatheid zijn zo prettig als je als vrouw ligt te bevallen. Mijn ervaring is meer dan positief; heb aan mijn hele zwangerschap een hele goede herinnering overgehouden hierdoor. Ook een extra pluim voor Bonny die altijd lief, zorgzaam en snel ons hielp en te woord stond. Mijn dank is groot aan jullie allemaal en keep up the good work ! Liefs, Jennifer
Chantal
1252016
Ik kwam bij jullie halverwege vanwege een verhuizing. Ik was erg blij dat ik de overige tijd van jullie zorg heb mogen genieten. Stuk voor stuk aardig en geïnteresseerd. Verder was ik super blij dat Lieke mij zo goed heeft bijgestaan tijdens de bevalling. Ze gaf net wat ik nodig had om mijn tweede bevalling prettiger te laten verlopen dan mijn eerste en dat is mij zeer veel waard geweest! Hartelijk dank voor jullie hulp!!
Monique
1442016
Lieve meiden,
Nogmaals bedankt allen voor de super begeleiding voor, tijdens en na de bevalling! Het was superfijn om Lieke bij ons te hebben bij de geboorte van Beau, je bent echt een topper!! Dikke knuffel van ons allen!!
Franck, Monique, Valentijn, Fabian, Amber en Beau
Simone
742016
Wow! Wat ging het ineens snel, ik wist niet wat me overkwam! Erg blij met Leonie aan mijn zij! Lekker 'down to earth' en helder. Bedankt!
Hayat el Boulhtoufi
1622016
Top team! Uitstekende begeleiding van zowel zwangerschap, bevalling en nazorg. Bedankt voor alle goede zorgen!

groetjes,
Hayat
Anita Miguel
2712016
Lieve dames,

Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens de zwangerschap, de vlotte thuisbevalling en de goede nazorg in de kraamweek!
Liefs Aries, Anita, Chris en Vince
Femke Elders
1312016
Lieve dames,
Heel erg bedankt voor de goede begeleiding tijdens mijn zwangerschap. Jullie zijn geweldig!
En Leonie; bedankt voor de prettige thuis bevalling.
Liefs Femke Elders
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag