Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Sylvia
20102016
Na een zwangerschap die ik niet op een roze wolk heb beleefd, hebben de verloskundigen van de praktijk van Judith Govers mij enorm prettig en proffesioneel bijgestaan. Zij hebben er alles aan gedaan om zowel de zwangerschap als bevalling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Zij luisteren naar jouw behoeften en naar jouw specifiek wensen in je zwangerschap en bevalling. Fijn en vertrouwd ben ik bevallen van een lief en gezond mannetje!
Nicky
20102016
Ik kan deze verloskundige praktijk zeker aanbevelen !! Ze nemen je serieus als je onzeker over iets bent en nemen het zekere voor het onzekere dat is wat je wil in deze spannende tijd. Lieke heeft mijn bevalling gedaan en ze was echt super lief voor mij en mijn vriend en natuurlijk voor onze prinses en begeleide me zeer vakkundig daardoor prachtige ervaring door zelf mijn kindje op te vangen zo ontzettend mooi !!! Mocht ik nog een kindje krijgen sluit ik me zeker hier weer aan.
Sanne Rothengatter
19102016
Ontzettend bedankt weer! Opnieuw hele fijne begeleiding door de gehele praktijk! Zo welgemeend en fijn betrokken! Zowel tijdens zwangerschap, spoedtelefoon als na de bevalling! Jullie zijn echt TOP!
Frank en Daisy Kolder
19102016
Bij de dames van deze praktijk word je echt heel goed begeleid en dat is voor aanstaande papa's en mama's heel fijn. Als betrokken vader heb ik veel geleerd en kon ik me goed voorbereiden, net zoals mijn vrouw, die, je raadt het niet, het meeste werk verzette.

Vakmanschap, deskundigheid, vakkundigheid en vooral rust en zekerheid, dat vind je in deze praktijk en dat maakt een zwangerschap en een bevalling wel zo leuk.

De tweede bevalling was echt top geregeld. In tegenstelling tot onze wens om in het ziekenhuis te bevallen, want dat kon niet meer, was het een thuisbevalling. Dat wilde ik , maar gelukkig had Leonie de touwtjes stevig in handen en begeleidde zij de bevalling naar een geweldige ervaring.
Laurence
592016
Aan iedere zwangere vrouw kan ik deze praktijk aanraden!! De begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling was top!
Alle verloskundigen zijn zeer bekwaam en prettig in de omgang. Ook zijn ze laagdrempelig bereikbaar voor vragen buiten het reguliere spreekuur om en komen ze langs op huisbezoek. Niets dan lof voor deze dames! (en ik ben heel kritisch, werk zelf in het ziekenhuis). Een heel fijne verloskundigenpraktijk!
Petra
2982016
Ook bij deze zwangerschap door jullie begeleid omdat het de vorige keer zo goed was bevallen ( ondanks dat wij niet meer in Huizen wonen) Altijd kon ik met vragen/twijfel bij jullie terecht wat ik als zeer fijn heb ervaren! Jullie zijn allemaal toppers!! Uiteindelijk heeft Lieke de bevalling van onze zoon Lucas gedaan:) Dames, allemaal ontzettend bedankt voor alles en ga zo door!!
Mèlanie
2882016
Wat een ontzettend fijne verloskundige praktijk! Vanaf het eerste moment voelde het fijn en vertrouwd om bij jullie te komen. Elke controle was er veel rust en ruimte voor vragen en een gezellig praatje. Tijdens de bevalling heeft Lieke mij super fijn begeleid en geholpen! En ook in de week erna hebben we haar nog regelmatig gezien en gesproken, heel fijn al die goede zorgen! Lieve dames, super bedankt voor jullie fijne en kundige begeleiding tijdens mijn zwangerschap en bevalling! Wanneer er een volgend kindje komt weten we jullie zeker weer te vinden!
Lieve groetjes, Mèlanie (en Robbert en Casper!)
Chantal
2382016
Na een heftige eerste bevalling wat uiteindelijk op een spoedkeizersnede uitdraaide, was ik erg angstig voor de tweede. Mede door alle fijne gesprekken met Judith en ons bevallingsplan is de tweede bevalling/ keizersnede mij heel erg meegevallen. Ik wil jullie allemaal, maar mede Judith, onwijs bedanken voor alle goede zorgen! Dames ga zo door!!
Chamilla Prins
1382016
Lieve dames, jullie hebben mij bijgestaan bij het krijgen van mijn 4 geweldige kinderen. Bij ons vijfde kindje was jullie betrokkenheid en zorg zoals wij gewend waren kundig en gezellig! Judith en Leonie bedankt voor de gezellige controle afspraken:) Lieke bedankt dat je er weer bij was bij de bevalling van Elias. Mijn laatste bevalling is een zeer mooie herinnering!! Bedankt lieve dames!
Marjolijn
2062016
Dankzij deze geweldige en zeer vakbekwame dames ben ik probleemloos door mijn zwangerschap, bevalling en kraamtijd geloodst. Ik had vele angsten en alles was bespreekbaar. De controles waren fijn en gezellig. En uiteindelijk ben ik thuis bevallen, zonder pijnbestrijding. Mede dankzij Leonie en Michelle, die erbij waren toen onze prachtige, lieve zoon Gijs het levenslicht zag. Tim en ik kijken er tevreden en met warme gevoelens op terug. Hopelijk tot ziens (wie weet, wie weet), want ik mis de gezellige afspraken! ;)
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag