Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Saskia
2152017
Heb voor alle drie mijn kinderen voor jullie praktijk gekozen. Vind de begeleiding super! Jullie geven vertrouwen en stralen rust uit. Fijne en deskundige begeleiding waarbij je merkt dat jullie altijd voor me klaar stonden en ik altijd terecht kon met vragen. Jullie gaven ons de ruimte om vorm te geven aan de bevalling zoals ik/wij dat wilde(n). Super bedankt, mede door jullie begeleiding kan ik terugdenken aan drie voorspoedige bevallingen en een fijne kraamtijd.
Marieke
2042017
Super fijne praktijk met fantastische verloskundigen. Ook Ellen is echt een aanwinst in jullie team!! Ik raad ook iedereen aan om je vooral op te geven voor Centering Pregnancy. Buiten veel informatie en begeleiding heb ik er hele lieve vriendinnen aan over gehouden. Echt een aanrader!!!
Nicole
2632017
Dank je wel Ellen!
We hebben je begeleiding tijdens de bevalling als zeer prettig ervaren! We hadden alle vertrouwen in je kundigheid. Door je rust en goede uitleg wat er ging gebeuren en je coaching heb je ons enorm geholpen en gesteund tijden de bevalling. Dank je wel!

Tot snel!
Ilona
2632017
Super praktijk! Lieve, betrokken verloskundigen die altijd voor je klaar staan. Tijdens de zwangerschap goed begeleid. Met de bevalling bleef Leonie bij ons, ondanks dat we overgedragen werden. Toen de kraamweek werd afgesloten, belde Leonie nog hoe het ging zonder de kraamhulp en ik kon haar zelfs bellen op haar vrije dag! Dat verdient een dikke pluim! Mocht er ooit een tweede kindje komen, dan kom ik zeker terug.
Darina
1032017
Heel goed en fijn begeleid tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Lekker gewoon en nuchter. Altijd gezellig tijdens bezoekjes. Persoonlijk. Er wordt de tijd voor je genomen ook al is het druk. Nooit het gevoel gehad dat het even snel moest.... ( ja bij de bevallingen, maar dat ligt niet aan jullie ;)
Super bedankt!
Daphne
812017
Lieve Judith, Leonie, Lieke en Marliek,

Wat ben ik blij dat ik voor jullie heb gekozen! Gedurende mijn hele zwangerschap stonden jullie voor ons klaar en kon ik altijd bij jullie terecht.
Ons meisje heeft lang op zich laten wachten (41+4) en toen ze zich eenmaal aandiende, had niemand gedacht dat ze zo snel er zou zijn.
Marliek, je was een grote steun tijdens de bevalling en gaf me op het juiste moment even het zetje wat ik nodig had.
Ik kijk terug op een ontspannen zwangerschap en een goede bevalling! Dank jullie wel voor de goede zorg en mochten wij ooit gezinsuitbreiding verwachten dan zullen we niet aarzelen om weer bij jullie te komen!
Marilou
112017
Bedankt voor de goede zorg! Alle onzekerheid die er op sommige momenten was wisten jullie weg te nemen.
Mark & Yvonne
15112016
Wat een fijn team en wat ben ik blij met de goede begeleiding! Er wordt ruim de tijd voor je genomen en we voelden ons erg welkom. Zowel tijdens de zwangerschap als na de bevalling staat iedereen voor je klaar. Ik vond het dan ook erg jammer dat ik tijdens de bevalling moest worden overgedragen aan het ziekenhuis, want ik had Judith er heel graag bij gehad. Als er nog een tweede komt, zien jullie ons zeker weer terug!
Anita
28102016
Onzettend tevreden over Judith haar praktijk en alle medewerkers. Ik kon mij geen beter verloskundige praktijk wensen. Vanwege medische indicatie hebben Judith en haar team mijn bevalling moeten overdragen aan het ziekenhuis. Na een ietwat heftige bevalling en te snel op de been willen zijn, helaas mijzelf voorbijgelopen met een flinke terugslag als gevolg. Helaas ging de bekende roze wolk niet voor mij op maar daar hebben jullie allen mij doorheen gesleurd .
Daarom wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle steun en toeverlaat. Het snelle schakelen en alle peptalkjes.
Ik wist niet dat verloskundige zijn zo'n breed taakomschrijving had.
Naast jullie begeleiding van de afgelopen 9 maanden van mijn zwangere ikke hebben wij nu als gezin ook ontzettend veel aan jullie gehad.
Ik kan en zal jullie dan ook te allen tijden aanbevelen. Een fijn en betrokken team die er alles aan doet om mama en kind te ondersteunen waar nodig is.

Munure
26102016
Op maandag 03 oktober 2016 ben ik thuisbevallen van een tweede dochter. Tijdens mijn bevalling had leonie dienst. Leonie heeft me tijdens de bevalling zo goed ondersteund, zodat de bevalling voorspoedig liep. Ik had me dochtertje Yaren binnen 2 uur in me armen. Tijdens mijn zwangerschap ging ik met plezier naar de dames. Een topteam, jullie zijn echt een aanrader!!!! Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor jullie tijd en de goeie begeleiding tijdens mijn zwangerschap!!!
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag