Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Cindy
30102014
Wat een fijn team van verloskundigen. Een prettige en deskundige begeleiding waar de tijd voor je wordt genomen. En extra services zoals het hartjes spreekuur en de inloop ochtenden van lactatiekundige Lucia. Vooral van het laatste heb ik dankbaar gebruik gemaakt: dankzij het advies van Lucia heb ik binnen een week een tevreden kind in plaats van een alsmaar spugende en misselijke baby. Zeker een aanrader als je vragen mbt borstvoeding hebt!
Donna
29102014
Tijdens mijn zwangerschap ben ik perfect begeleid door het hele team. Ik vond het fijn dat je afwisselend afspraken hebt met alle verloskundigen zodat je ze allemaal leert kennen. Je weet immers nooit wie er bij je bevalling is. In ons geval was dat Simone, en dat vonden we heel erg fijn omdat we een heel leuk en prettig contact met haar hadden tijdens de controles en er voor ons gevoel een prettige 'klik' was. Tijdens de bevalling heeft ze ons dan ook heel erg fijn en goed begeleid waardoor ik terug kijk op een hele bijzondere ervaring. Dus: dank jullie wel voor jullie advies, begeleiding en betrokkenheid!
Marloes en vincent
11102014
Bij onze kinderen was de begeleiding/zorg voor, tijdens en daarna top! Niets meer dan lof. Kennis van zaken en allen erg kundig. Jammer dat wij niet meer terug komen. Het was gewoon gezellig. Maar we houden het er toch echt bij 2!
Bianca Rothengatter
2692014
Zowel tijdens m'n eerste als tweede zwangerschap: niets dan goeds over jullie! Topteam!
Evelien Witte
2392014
Wat ben ik tijdens mijn pittige eerste zwangerschap blij geweest met jullie!
Door jullie professionele en laagdrempelige instelling ben ik, ondanks veel rare klachten, eigenlijk maar weinig echt bang of bezorgd geweest.
Heel graag tot de volgende zwangerschap!
Sharon
1492014
Een top team. Lieke heeft mijn bevalling begeleid en dat
ging super goed bij een 3e komen we zeker weten weer bij jullie terug
We hebben ons zeer goed gevoeld bij jullie groetjes Sharon.
Daisy le Febre
1292014
Wat een mooie site is het geworden! Door jullie fantastische zorg, steun en begeleiding zijn wij nu de trotse ouders van Senn (1 jaar). Lieke heeft mij er doorheen gesleept en Judith heeft mij het laatste zetje gegeven. Het zijn allemaal toppers, hartelijk dank voor jullie begeleiding. Bij de tweede komen we ook zeker weer bij jullie!
Groetjes
Yvette Luijer
1292014
Hallo allemaal, maar Judith en Leonie in het bijzonder. Alweer ruim zes jaar geleden dat jullie mij begeleidt hebben met de geboorte van Keano. Leonie het voorwerk en Judith uiteindelijk in het ziekenhuis. Ik heb drie bevallingen mogen doen, maar deze laatste is me het beste bijgebleven. Bedankt voor jullie rust en ervaring! Als ik het nog eens mocht doen, dan weet ik jullie te vinden :)
Liefs Yvette
Romana Hooper
1292014
Hallootjes!
Ook ik laat een berichtje achter. Wat een mooie site is het geworden!
Nogmaals mijn hartelijke dank voor het begeleiden van mijn twee zwangerschappen. Mats, inmiddels 5j jaar en Jimy nu 6 weken! Toppie dames!!!!
Ik maak binnenkort voor nacontrole... Dikke knuffel van ons
Pauline van den Bos
1292014
Mooie website! Past helemaal bij jullie geweldige zorg! Ik loop bijna 32 weken bij jullie... benieuwd naar de laatste weekjes en dan de bevalling en dan genieten van ons kleintje! Nu al blij met jullie...!!
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag