Menu
https://baby2b.nl/gastenboek
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Gastenboek

In ons gastenboek kun je een bericht achter laten voor ons of voor andere bezoekers. Heb je een leuke reactie? Dan kun je die hier kwijt.

Sluiten
Waardering
Naam
E-mailadres
Bericht
  Versturen
Nathalie
872021
Lieve iedereen!
Wat wil ik je jullie bedanken voor de beste begeleiding die een vrouw (gezin) kan krijgen. Onze twee kinderen zijn beiden bij jullie geboren en daar kijk ik met een dikke 10 op terug! Onze dochter is vorige week geboren en heb weer het zelfde gevoel als bij onze zoon dat ik bijna niet kan wachten om jullie weer te zien. Of je nou even wil kletsen of een persoonlijke medische vraag wil stellen niks is jullie te veel. Het is gewoon of je bij jullie thuis komt. Iedereen die nog een twijfels heeft welke verloskundige centrum je moet kiezen, twijfel niet en bel/mail Judith Govers.
Nogmaals bedankt!
Liefs Nathalie, Pasquinel, Jace en Nyala
Sanne
2662021
Lieve dames,
Bedankt voor de goede begeleiding de afgelopen maanden. Jullie zijn allemaal toppers!
Mijn wens was om thuis te bevallen en dit werd door het hele team gesupport. Mede door dit vertrouwen is dit ook gelukt! De bevalling kwam vlot op gang, mede dat ik zelf doorhad dat de bevalling ‘echt’ begonnen was en Leonie net binnen kwam, zat ik al op 9cm ontsluiting.
Het ging zo snel dat ik even aan het idee moest wennen maar Leonie heeft mij aangemoedigd en goede begeleiding gegeven en 2 uur later was onze kleine dame er al!
Nogmaals veel dank, ook namens Kevin & Mara.
Liefs, Sanne
Kim
722021
Zeer tevreden over verloskundigepraktijk Judith Govers! Ondanks dat ik medisch was en dus onder het ziekenhuis viel was ik altijd welkom om het hartje te luisteren, voor controle e.d. En de dames zijn ook stuk voor stuk betrokken, lief, kundig en meedenkend. Voelde me altijd enorm op mijn gemak en welkom. Dank jullie wel!
Stephanie
2682020
In 2017 meldde ik mij aan bij dit zeer professionele verloskundecentrum met informele sfeer voor mijn eerste zwangerschap. Ik had in het geboorteplan voor een ziekenhuis bevalling gekozen, maar de bevalling vorderde zo vlot dat het een thuis bevalling werd. Geen moment heb ik mij hierover onzeker of onprettig gevoeld dankzij de goede voorbereiding door het centrum en uiteindelijke begeleiding van Leonie. Onze eerste zoon werd thuis geboren en de omstandigheden waren perfect, in de rust en vetrouwde omgeving, zonder poespas. Ik bedacht mij toen al dat mocht het nog eens voorkomen dan kies ik hier zeker weer voor!\n14 dagen geleden was het moment daar en mocht ik ons tweede wonder verwelkomen bij ruim 38wk in hetzelfde huis in het bijzondere bijzijn van alleen mijn oudste zoontje. Door de positieve ervaring van mijn eerste bevalling wist ik dat ik dit aankon en kwam ons 2de zoontje gezond en huilend ter wereld. Deze bevalling was totaal onverwachts in 2,5uur afgedaan en de hulptroepenkwamen enkele minuten later aan, wederom Leonie wat het voor ons extra leuk maakte! Twee bijzondere thuisbevalling met alle goede (na)zorg.Daar ben ik alle dames van het centrum zeer dankbaar voor! Van harte aanbevolen voor een ieder opzoek naar enthousiaste, professionele, en ook gezellige begeleiding van zwangerschap en bevalling! Veel liefs van de familie Ishac!
Marleen & Martijn
2562020
Inmiddels alweer 3 maanden geleden dat wij bevallen zijn van ons tweede kindje en wederom onder jullie fantastische begeleiding gedurende de zwangerschap en bevalling!
Wat kijken wij terug op een geweldige thuis bevalling. In eerste instantie ,net als de eerste bevalling, zou deze plaats vinden in het ziekenhuis. “Maar waarom zou je nu niet thuis beginnen” vroeg Judith
Ja waarom ook niet .... en nog steeds zijn wij enthousiast zo fijn in je eigen vertrouwde veilige omgeving
Bedankt voor jullie vertrouwen , steun, adviezen en luisterend oor
En ook complimenten voor Roos, stagiaire, ik heb mij erg op mijn gemak bij je gevoeld tijdens de bevalling.
Lieve allemaal bedankt, jullie hebben een speciaal plekje bij ons.
Anna
2732020
Wat fijn om onder begeleiding van deze geweldige mensen te zijn. Judith, Leonie, Ellen en Bonny, wij hebben jullie vijf jaar lang met hart en passie zien werken. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor de informatieve spreekuren, zorgvuldige controles en uitstekende begeleiding tijdens de bevalling. Bij deze willen we graag Ellen in het bijzonder bedanken voor de begeleiding van de bevalling van onze 3de dochter Nina. Bedankt Ellen voor het vertrouwen en de steun die je gaf, voor het geruststellen, je tips en je professionalisme.
Wij zouden alle aanstaande ouders willen aanraden om jullie als verloskundigen te kiezen tijdens hun zwangerschap en bevalling, beter dan jullie team vind je in het Gooi niet !
Tjerry en Esther
29112019
Dream team! Wij hebben het als zeer prettig ervaren dat zij er altijd voor ons waren. Tijdens de gesprekken was er altijd oog voor onze gedachten, zorgen en wensen. Alles was/is bespreekbaar. Kortom een aanrader om u aan te melden bij verloskunde centrum Judith Govers.
Aina
1392019
Dear Judith, Leonie, Ellen, Boni and Anne-Wil. I can't thank you enough for helping me and my husband bring 4 kids into this world. Starting back from 2008 with our daughter, and now our son Arthur 9 days ago - it's been a beautiful journey that i will always remember with warmth in my heart. Special thanks to Anne-Wil for being with me from beginning to end during my delivery. For breathing with me, for switching from Dutch to English to make it easier for me, for explaining every step I was going through, and holding my hand. Thank you!
Greeting from our big family, Aina, Arjan, Amelia, Avelina, Akim and baby Arthur
Marit
1382019
Wat zijn wij blij met de begeleiding van Judith, Leonie, Ellen en Bonny. De controles waren altijd gezellig en het voelde alsof alles besproken kon worden. Onze oudste die meeging werd leuk betrokken bij de bezoekjes waardoor zij zich ook altijd gezien voelde.
De bevalling en begeleiding daarbij was super! Een hele fijne thuisbevalling waarbij ik de gehele tijd vertrouwen had in alles.
We gaan het zeker missen. Groetjes Jorn, Marit, Lynn en Leah
Ikram el Otmani
2462019
Geweldig team! Allemaal voeren ze hun dienst met liefde & passie uit. het is mijn 3e zwangerschap maar de eerste keer bij deze praktijk van Judith Govers. Eleyna en ik missen de bezoekjes nu al.

Wanneer je opzoek bent naar een praktijk waar je het gevoel hebt dat je serieus wordt genomen en een goeie begeleiding krijgt in je zwangerschap dan zit je hier zeker goed. Één en al liefde voor jullie lieve Ellen, Judith, Leonie en Bonnie❤
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag