Menu
https://baby2b.nl/de-rebozo-massage-nieuw-bij-verloskundecentrum-judith-govers/n124c30
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 
De Rebozo massage; nieuw bij Verloskundecentrum Judith Govers.
21 nov 2017
Verloskundige Praktijk Judith D. Govers
De Rebozo massage; nieuw bij Verloskundecentrum Judith Govers.

In november 2017 heb ik de cursus Rebozo massage gevolgd op de massage academie en daarvoor een certificaat behaald. Vanaf half december kan je deze massage ontvangen bij ons in het Verloskundecentrum.

Wat is rebozomassage?

Een Rebozo massage is een massagetechniek gegeven met doeken (De Rebozo). De Rebozo is een speciale draagdoek van katoen met een diagonale rek en wordt gemaakt in Mexico. In de landen van Midden- en Zuid-Amerika wordt een Rebozodoek ook voor andere doeleinden gebruikt.

Deze bijzondere massagetechniek is geschikt voor zwangere, kinderen, volwassenen, senioren.

Tijdens een Rebozo massage kan de kleding worden aangehouden. Deze massage kan zowel liggend of zittend gegeven worden. De Rebozo massage kan worden gecombineerd met een zwangerschaps- of wellnessmassage.

De rebozo massage is een zeer ontspannende massage en wordt ook door mannen en niet zwangere vrouwen ervaren als zeer fijn en rustgevend. Voor een zwangere vrouw is deze massage extra prettig omdat de baby in de buik op een zachte manier wordt meebewogen. Ook de baby’s vinden de lichte schommelende bewegingen in de baarmoeder erg prettig.

D.m.v. ‘schommelingen’ en ‘schuddingen’ middels het doek kan het lichaam volledig ontspannen. Het grootste effect wordt bereikt bij de liggende variant. Bij deze variant ligt je op een kussen op de grond en ligt het doek onder je lichaam door. Van nek naar tenen worden de bewegingen met het doek gemaakt. Er zal per oppervlak meerdere sessies gedaan worden waardoor volledige ontspanning direct voelbaar is.

De Rebozomassage is ideaal voor harde buiken. Heb je hier vaak last van, kom dan voor deze speciale massage!

In de meeste gevallen zullen de harde buiken verdwijnen. Dat is een effect wat op de massagetafel nooit bereikt kan worden en waardoor de Rebozo massage zo bijzonder is en een grote toevoeging is. Dit geldt overigens ook voor bekkenpijn/bekkenklachten.

Interesse? Neem contact op via 035-5268120 of stuur een mail naar info@baby2b.nl.

Blog by Bonny

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag