Menu
https://baby2b.nl/de-praktijk/ons-team
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 
Judith

Judith Govers

Judith is in 1995 afgestudeerd aan de Vroedvrouwenschool te Kerkrade (nu de Verloskunde Academie te Maastricht). Zij wilde al vanaf haar 5e levensjaar verloskundige worden. Na het afstuderen is zij direct als verloskundige begonnen. Aanvankelijk twee jaar als waarneemster in diverse praktijken in Nederland, daarna heeft ze in 1997 deze praktijk in Huizen overgenomen. Zij heeft toen de eerste 5 jaar als soliste gewerkt, daarna kwam Leonie haar versterken. Judith werkt sinds 1997 ook als klinische verloskundige.

...
Meer over Judith
Leonie

Leonie Schultz

Leonie studeerde in 2001 af aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen (nu de Verloskunde Academie te Amsterdam). Omdat Leonie na de middelbare school nog niet kon starten met de opleiding tot verloskundige (ze werd uitgeloot) heeft zij eerst de studie verpleegkunde gedaan.
Vanaf 2001 is zij direct in deze praktijk gestart! Leonie werkt sinds haar afstuderen ook als klinisch verloskundige. Sinds 2013 is Leonie gecertificeerd echoscopiste.

...
Meer over Leonie
Ellen Tiel

Ellen Tiel Groenestege

Ellen heeft voor de studie tot verloskundige als verpleegkundige gewerkt. Tijdens het werken op de kraam- en verlosafdeling in Amersfoort wist Ellen zeker dat ze verloskunde wilde gaan studeren. Na het afstuderen aan de verloskunde academie in Amsterdam is Ellen als waarneemster in de regio aan de slag gegaan. Sinds maart werkt zij in ons centrum.

Ellen deed na haar opleiding tot verloskundige  de master-opleiding Gezondheidswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Met verloskunde als specialisatie. Tijdens deze opleiding komt het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek aan de orde en leer je hoe dit toegepast kan worden in de praktijk. 

...
Meer over Ellen Tiel
Bonny

Bonny Bos

Bonny is onze gastvrouw. Zij is er van maandag t/m donderdag en je bent  altijd welkom om bij haar binnen te lopen of te bellen. Daarnaast ondersteunt zij de verloskundigen tijdens de spreekuren en doet alle administratie. Bonny is een duizendpoot! Bonny geeft de cursus babymassage en is (zwangerschaps-)masseuse.

...
Meer over Bonny
Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag