Menu
https://baby2b.nl/de-praktijk/hartjes-inloopspreekuur
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Hartjesspreekuur/ inloopspreekuur

Wij begrijpen dat het in het begin van de zwangerschap spannend kan zijn of het allemaal wel goed gaat. Je hebt misschien wat zwangerschapsklachtjes (of helemaal niet). Wat gebeurt er allemaal in je lijf? Ben ik écht zwanger?? Soms word je ongerust en kan het fijn zijn om even extra naar het hartje van de baby te komen luisteren. Je bent uiteraard altijd van harte welkom om tussen de geplande afspraken door naar het hartje te komen luisteren! Bel wel even zodat we er tijd voor kunnen inplannen.

Daarnaast hebben we iedere woensdag (als eerste praktijk in het Gooi!) een hartjesspreekuur/inloopspreekuur. Je kunt dan tussen 17:00 en 18:00 uur, zonder afspraak, langskomen op onze locatie in Huizen om naar het hartje van de baby te luisteren, je bloeddruk laten meten of een korte vraag stellen. Het is een inloopspreekuur en is dus een extra service. 

Ben je ongerust of wil je het hartje aan familie of vrienden laten horen? Welkom op dit speciale inloopspreekuur!

Vanaf 13 weken is iedereen welkom om deze bevestiging te krijgen!

Misschien vind je het leuk om het hartje van jullie baby te laten horen aan familie of vrienden, dan ben je ook van harte welkom tijdens dit inloopspreekuur!

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag