Menu
https://baby2b.nl/de-praktijk/cursussen-en-workshops
Heb je ons nodig? Bel 035 - 52 68 120
Kennis maken?
 

Cursussen

Borstvoedingscursus

Elke maand geeft Ellen Kamman, lactatiekundige, een cursus over borstvoeding. Echt een aanrader als je van plan bent om borstvoeding te gaan geven of nog geen keuze hebt gemaakt!

Daarnaast zal Ellen om de week op de praktijk zijn voor een inloopspreekuur. Je bent dan welkom om vragen te komen stellen over borstvoeding als je nog zwanger bent of samen met je baby. Maar ze zal dan ook telefonisch bereikbaar zijn op telefoonnummer: 06-151 08 093. Dit inloopspreekuur is gratis voor iedereen uit onze praktijk. Klik hier voor de data.

Workshop 'contact met je baby' en 'Klaar voor het ouderschap'

Vanaf oktober 2016 kun je geheel gratis deelnemen aan 2 superleuke workshops:

De eerste workshop heet  'Contact met je (aanstaande) baby'. Jij en je partner leren hoe jullie nu al contact kunnen maken met jullie zoon of dochter, maar ook hoe je dat doet als hij/zij geboren is. Hoe herken je wat de baby bedoelt, hoe kan je spelen en communiceren met je zoon/dochter? Je krijgt onder andere te schattige filmpjes te zien die de workshop ondersteunen en diverse handreikingen om zelf te oefenen! Het wordt zeer gewaardeerd door aanstaande ouders die jullie voorgingen. Een aanstaande vader zei nadat hij de workshop had gevolgd: 'Eerst ging ik een kind krijgen, nu word ik vader!'.

De tweede workshop heet 'Klaar voor het ouderschap'. Jullie gaan ontdekken wat voor een vader en moeder je wilt zijn, hoe je dit samen gaat doen, wat je je kind wilt leren en hoe je samen leuk voor elkaar blijft... dit zijn tenslotten de (leuke) uitdagingen waar je voor komt te staan. Ook hier een grote waardering van anderen die de workshop deden: 'Je wordt aan het denken gezet over dingen waar je niet dagelijks mee bezig bent, of samen bespreekt: erg nuttig en leuk voor elkaar!'. 

Cursus babymassage

Een goede hechting is de basis voor elke baby om op te groeien. Door verschillende oorzaken kan deze hechting verstoord zijn geraakt. Eén van de manieren om de hechting te verstevigen is babymassage.

Dunstan babytaal

Door Dunstan Babytaal leer je als ouder te begrijpen wat je baby bedoelt. In de eerste drie maanden communiceert een baby met vijf specifieke geluiden voor verschillende behoeftes. In de cursus leer je deze geluiden te interpreteren en zo op de behoeftes van de baby in te gaan.

Heb je vragen? Neem gerust contact op.
Kennis maken Stel een vraag